Duurzaamheid

Bij SOPHIA Academie voor Creatieve Ontwikkeling hechten we grote waarde aan duurzaamheid en milieubescherming. Wij zijn toegewijd aan het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van een duurzame toekomst. Onze inspanningen richten zich op het implementeren van milieuvriendelijke praktijken in alle facetten van onze bedrijfsvoering.

Onze duurzaamheidscyclys

CO2-Neutraal Drukken

Bij ons staan kwaliteit en duurzaamheid op nummer 1. Daarom laten wij onze boeken bedrukken bij een lokale drukker in Rotterdam (Tromp Print & Package). Ook worden onze boeken worden CO2-neutraal gedrukt én wordt er geen schadelijke inkt gebruikt. Zo ondernemen wij op een verantwoorde manier!

Milieuverantwoord Ondernemen

Wij ondernemen met oog voor mens en milieu. Dit betekent dat we niet alleen streven naar winst, maar ook naar een positieve impact op de samenleving en het milieu. Onze bedrijfsvoering is gericht op het minimaliseren van afval, het bevorderen van recycling en het gebruik van duurzame materialen.

Eco-Friendly

Onze eco-friendly praktijken zijn geïntegreerd in elke stap van ons productieproces. We gebruiken milieuvriendelijke inkt, papier uit duurzaam beheerde bossen en energie-efficiënte productietechnieken. Dit helpt ons om de impact op het milieu te verminderen en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Groene Initiatieven

Bij SOPHIA Academie voor Creatieve Ontwikkeling ondersteunen we diverse groene initiatieven die gericht zijn op natuurbehoud en milieubescherming. Dit omvat het steunen van bosherstelprojecten, het bevorderen van biodiversiteit en het educeren van onze gemeenschap over duurzaamheid.

Onze Impact

We zijn trots op de impact die we maken. Door te kiezen voor duurzame en eco-friendly praktijken, dragen we bij aan een gezondere planeet voor huidige en toekomstige generaties. We blijven ons inzetten voor voortdurende verbetering en innovatie op het gebied van duurzaamheid.

Doe Met Ons Mee!

Je kunt ons helpen in onze missie om een positieve impact te maken. Door onze producten te kiezen, ondersteun je een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Samen kunnen we een verschil maken.


Heb je vragen of wil je meer weten over onze duurzame praktijken? Neem contact met ons op.